Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 

Levering og fragt

 

Levering

Vi leverer til hele Danmark. Vi kan levere til Grønland, Island og Færøerne ved henvendelse.

Levering 1-2 hverdage: 95% af vores ordrer leveres på max 2 hverdage. Der er enkelte undtagelser, hvor vi sender fra vores hovedlager, hvor der går 1-5 hverdage. Dette er primært på meget tunge varer så som løbebånd og multistationer. Hvis levering er over 1-2 hverdage, fremgår det på det enkelte produkt.

Post Danmark:
1-2 hverdage - Alt under 20 kg, som er til en privatadresse, sender vi direkte med Post Danmark samme dag, som ordren kommer ind. Her kan du som kunde kan forvente at have varerne dagen efter. Deadline for afsendelse på dagen er kl. 15.00. Hvis ikke du er hjemme til at modtage din pakke, bliver den afleveret på det nærmeste posthus, hvilket du kan se på dit Track & Trace link.

Danske Fragtmænd:
1-2 hverdage - Alt det vi ikke kan sende med Post Danmark sendes direkte med Danske Fragtmænd samme dag som ordren kommer ind, hvor du som kunde kan forvente at have varerne dagen efter. Deadline for afsendelse på dagen er kl. 13.00. Ellers sender vi efterfølgende arbejdsdag.

Vær opmærksom på, at Danske Fragtmænd leverer til kantsten. Dvs. så tæt de kan komme på din indgang. Der bliver ikke hjulpet med at bære din vare ind. Ønskes dette, mod betaling, er du velkommen til at kontakte os med en forespørgsel. OBS! Tunge og store varer som f.eks. løbebånd er ikke muligt at få båret ind mod betaling til Danske Fragtmænd.

Hvis du har en bestemt dag du ønsker levering så skal du skrive det i notefeltet ved bestillingen. Det samme er gældende. hvis Fragtmanden må stille din vare uden at du er hjemme.

Fragt pris

For at få din vare leveret skal du betale en fast fragtpris på 29,-. Bestiller du for over 500,- får du gratis fragt.

Du kan også vælge at afhente dine varer i vores butik på Trindsøvej 12, 8000 Aarhus C og udvalgte produkter i butikken på Vesterlundvej 13, 2730 Herlev. Du får en mail, når varerne er klar til at blive hentet. Pengene trækkes først på dit kort, når varerne er pakket og klar til afhentning.
 

 

78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER