Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
NordicTrack C 7.5 crosstrainer
NORDICTRACK

C 7.5 crosstrainer

9 900 Kr 14 999 Kr
 
Levering: 1-5 hverdage
Antal:
Produktspecifikation Tilbehør Anmeldelser Delbetaling

NORDICTRACK C 7.5 crosstrainer

Sammensæt selv din træning på denne helt unikke crosstrainer fra NordicTrack.

Her har du mulighed for at justere stigningen op til 20%, alt afhængig af om du vil lægge fokus på for-lår, baller eller lægmuskler. Oveni har du også hele 22 modstandsniveauer, så du nemt kan variere din træning og finde den sammensætning der passer til lige præcis dig. 

Hvis du ønsker yderligere motivation under træningen finder du 26 træningsprogrammer, som er designet af certificerede personlige trænere. Disse justerer automatisk stigningen samt din modstand under træningen, og bliver sammensat ud fra dit specifikke mål med træningen. Ønsker du yderligere motivation finder du både en bluetooth pulsmodtager, til tilkobling af et pulsbælte samt det interaktive modul iFit. iFit er et af markedets mest interaktive programmer, hvor du har mulighed for at løbe ruter over hele verden via Google Maps. (Kræver medlemsskab, som sælges seperat)

På NordicTrack 7.5 er der sørget for at du får en komfortabel oplevelse under din træning. Du finder en automatisk blæser ved konsollen, som sørger for at du ikke bliver overophedet og dermed kan holde til at træne i længere tid. Den justerer sig automatisk, så den passer til intensiteten i din træning. Samtidig er den magnetiske modstand meget lydsvag, så den vil ikke genere i hjemmet. Derudover er der på konsollen en integreret tablet holder, så du kan holde dig underholdt med din yndlings serie, musik, film m.m. mens du træner. Her er der også sørget for god lyd gennem de 2 højtalere.
 
Derudover er der på konsollen en integreret tablet holder, så du kan holde dig underholdt med din yndlings serie, musik, film m.m. mens du træner. Her er der også sørget for god lyd gennem de 2 højtalere.
 


Specifikationer
Længde x bredde x højde: 170 x 64 x 176 cm
Modstandsniveauer (stk): 22.00 stk
Svingmasse: 9.00 kg
Skridtlængde: 45.00 cm
Max brugervægt: 150.00 kg
Træningsprogrammer: 26.00 stk
Egenvægt: 99.70 kg
78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER