Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
Abilica Foldable Rack

Abilica Foldable Rack

3 999 Kr 4 999 Kr
 
Levering: 1-2 hverdage
Antal:
Produktspecifikation Tilbehør Anmeldelser Delbetaling

Abilica Foldable Rack

Et virkelig smart foldbart stativ til dig der ønsker at udnytte pladsen fuldt ud, eller ikke har haft plads til et rack hjemme før nu. Racket kan foldes ind mod væggen når du er færdig med at træne, og pladsen kan bruges enten til andre træningsøvelser eller til f.eks. at flytte bilen tilbage i garagen.

Når det foldbare stativ er i brug eller foldet ind mod væggen, holdes alt på plads med 4 bolte med en tilhørende safety pin. Vægbeslagene er 120 cm fra hinanden, så det passer til vægtstænger i standardstørrelse.

Abilica FoldableRack er et foldbart stativ monteret på væggen, perfekt til øvelser som squat, pull-ups, chin-ups m.m. Du kan også tilkøbe en træningsbænk, så du får mulighed for f.eks. bænkpres. Stativet kan også bruges til at binde et elastik eller en slyngetræner omkring og dermed få endnu flere muligheder.

Der medfølger 1 sæt J-hook, 1 sæt safety bars og 1 pull-up stang.

Maks belastning på racket er 200kg.

OBS: Fødderne SKAL hvile på gulvet under brug, for at kunne holde til vægten på stativet, ellers er der risiko for at det kan falde ud af væggen. Det er vigtigt at være meget nøjagtig når det sættes op på væggen og at det er i vater. 

Vi anbefaler at racket sættes fast med betonbolte i væggen. (Medfølger ikke)

Abilica FoldableRack måler 134 x 215 x 115 cm (b x h x d) når det er slået ud og 134 x 215 x 15 cm (b x h x d) når det er foldet sammen.


78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER