Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
Abilica Stream Vagabond
ABILICA

Stream Vagabond

6 635 Kr 11 995 Kr
 
Levering: 1-5 hverdage
Antal:
Produktspecifikation Tilbehør Anmeldelser Delbetaling

ABILICA Stream Vagabond

Abilica Stream Vagabond er en frontdrevet crosstrainer med en god, lang skridtlængde. Med en frontdrevet cosstrainer får du en længere skridtlængde, uden at det går ud over stabiliteten. Samtidig får du også et ellipseformet tråd, som er det mest naturlige for kroppen, da det minder om en løbebevægelse. 

Skridtlængden er på hele 51 cm og passer derfor til brugere i alle højder. Der er også mulighed for at justere pedalerne i 5 forskellige niveauer, så du kan finde den stilling på crosstraineren, der er mest komfortabel for dig. Perfekt til varieret træning af forskellige muskler.

Vagabond er udstyret med en brugervenlig computer, som bla. indeholder 14 træningsprogrammer. Computeren er med indbygget Bluetooth til tilslutning af en tablet eller smartphone.

Krafftige transporthjul i PVC gør at produktet kan flyttes enkelt og skånsomt. 
 
Med den gratis app iConsole+ kan du lave en rute i Google Maps, hvor som helst i verden og se billeder fra gadeniveau i Google Streetview når du træner. Modstanden justeres automatisk til terrænet for den mest realistiske oplevelse. Når du er kommet i mål kan du enten dele dine træningsresultater på sociale medier som Facebook og Twitter.


Specifikationer
Længde x bredde x højde: 184 x 65 x 183 cm
Modstandsniveauer (stk): 32.00 stk
Svingmasse: 8.00 kg
Skridtlængde: 51.00 cm
Max brugervægt: 150.00 kg
Træningsprogrammer: 14.00 stk
Pulsmåling: håndpuls / pulsbælte (tilkøb)
Egenvægt: 71.00 kg
Transporthjul: Ja
78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER