Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
Apollo Pro 2

Apollo Pro 2

11 995 Kr 13 900 Kr
 
Levering: 1-2 hverdage
Antal:
Produktspecifikation Tilbehør Anmeldelser Delbetaling

Apollo Pro 2

Her er storebroderen til vores populære Apollo vandromaskine. Apollo Pro 2 kommer i en kraftigere konstruktion, som kan holde til erhvervsbrug eller til dig som ønsker det aller bedste i hjemmet.

Vandromaskinen er konstrueret i en kombination af amerikansk asketræ, samt kraftigt stål og skiller sig ud fra mange andre romaskiner, med det flotte look. Modstandsystemet er baseret på vand, og giver dig både lyden og følelsen af at ro på vandet. I vandtanken på romaskinen er der to kamre, hvor vandet fordeler sig, alt efter hvilken modstand du vælger. Du kan vælge imellem 4 modstandsniveauer.

Selve trækket er meget behageligt med den kraftige rem og det robuste håndtag. Mange finder lyden af vand helt terapeutisk i forhold til andre romaskiner, hvor det er enten kan være luft eller mekanisk modstand.

Apollo Pro 2 er nem at opbevare. Med de to transporthjul foran kan den nemt tippes op og fylder derved meget lidt.

Sædet glider nemt og lydsvagt på skinnerne. Der er små børster på rullerne under sædet, så de selv fjerner snavs og støv, og man derfor er fri for alt for meget vedligehold. Der skal blot skiftes vand i vandtanken ca hvert halve år og puttes en ny klortablet ned i. Der medfølger 4 styk sammen med romaskinen.

På computeren kan du se data som tid, distance, tag per minut, kalorier per time osv. Der er mulighed for at forbinde computeren til din PC via en USB-port, hvor du bl.a. kan downloade et program hvor du ror mod andre i et virtuelt miljø. 

Der er mulighed for pulsmåling ved tilkøb af pulskit samt Polar T31 pulsmåler.

En romaskine er det ideelle valg hvis ud har skader, er under genoptræning eller vil skåne led i kroppen. Samtidig træner du alle muskelgrupper samt din kondition, og får forbrændingen i vejret, blot efter en kort træning.


Specifikationer
Længde x bredde x højde: 213 x 55 x 54 cm
Max brugervægt: 150.00 kg
Egenvægt: 35.00 kg
78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER