Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
BERG Champion 330 cm inkl Deluxe sikkerhedsnet

BERG Champion 330 cm inkl Deluxe sikkerhedsnet

6 489 Kr 6 899 Kr
 
Levering: 1-2 hverdage
Antal:
Produktspecifikation Tilbehør Anmeldelser Delbetaling

BERG Champion 330 cm inkl Deluxe sikkerhedsnet

Champion er trampolin fra BERG i rigtig høj kvalitet, som bringer glæde hos både store og små. Denne udgave er 3,3 meter i diameter hvilket er en god størrelse hvis der kun skal hoppe en ad gangen på trampolinen og der ikke skal laves for meget akrobatik.
 
BERG Champion giver dig både høj kvalitet og høj sikkerhed. Trampolinen har bl.a. en 3 cm tyk og 38 cm bred beskyttelseskant i slidstærkt vinyl, som overlapper både dug og ramme med flere centimeter, for ekstra beskyttelse. Derudover er den sortlakerede ramme varmegalvaniseret, hvilket giver ekstra god beskyttelse mod rust.
 
Rammens veludførte udformning, gør Champion til en meget robust trampolin. Hoppeegenskaberne er endda gjort endnu bedre med BERGs patenterede TwinSpring-løsning, hvor fjedrene sidder diagonalt i stedet for lige på rammen. Fjedrene giver rigtig god spændstighed og behagelige spring til hoppere i alle størrelser.
 
For ekstra høj sikkerhed medfølger Berg’s sikkerhedsnet Deluxe. Dette sikkerhedsnet er fremstillet specielt til Champion, og er i samme høje kvalitet som trampolinen. De buede stolper sørger for at man ikke rammer dem når der hoppes, og det kraftige net passer perfekt rundt om trampolinen. Sikkerhedsnettet har en højde på 1,8 meter med en overlap som indgang, hvilket gør det sikkert at komme til og fra trampolinen.
 
Denne trampolin har det nyeste design inden for hoppeduge fra BERG. Den nyudviklede AirFlow hoppedug lader 50% mere luft komme igennem dugen når der hoppes, hvilket sikrer mindre modstand samt bedre og højere hop.  
 
OBS! Diameteren på trampolinen er rammens mål.  
 
Se på videoen her hvad forskellen er på Favorit, Champion og Elite


Specifikationer
Vægt: 113.70 kg
Fjedre: 96.00 stk
Diameter: 330.00 cm
Højde: 80.00 cm
Max personvægt: 100.00 kg
Højde inkl net: 260.00 cm
78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER