Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
BERG Ultim Grå inkl Deluxe sikkerhedsnet

BERG Ultim Grå inkl Deluxe sikkerhedsnet

7 249 Kr
 
Levering: 1-2 hverdage
Antal:
Produktspecifikation Tilbehør Anmeldelser Delbetaling

BERG Ultim Grå inkl Deluxe sikkerhedsnet

Ultim trampolinen har en rigtig god størrelse på 220 x 330 cm. Dette gør den til ideel i en mindre have, hvor det kan være nemmere at finde plads til en firkantet trampolin end de runde udgaver. Trampolinen har BERG’s anerkendte TwinSpring fjedre hvilket sørger for en god hoppeoplevelse for både store og små.


Kantpolstringen er 30mm tyk og beskytter godt mod både kant og fjedre.


Trampolinen er 90 cm høj. Derfor kan det anbefales med en stige til de mindre børn.


Der medfølger Deluxe sikkerhedsnet med trampolinen. som sørger for en større sikkerhed, mens der hoppes. Dette er et meget kraftigt net, med en åbning som gør at det er nemt at komme ind og ud, samtidig med at man ikke kan falde igennem det når der hoppes. Stolperne er polstret og bøjet let, så man ikke kan komme til skade ved at ramme dem mens der hoppes. 

 

Denne trampolin har det nyeste design inden for hoppeduge fra BERG. Med AirFlow hoppedugen kommer der 50% mere luft igennem når der hoppes. Dette sikrer mindre modstand samt et bedre og højere hop. 


Maks brugervægt er 100kg.

 

Målene er 330 x 220 x 90Specifikationer
Max personvægt: 100.00 kg
78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER