Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
BOOM by MIIEGO sort

BOOM by MIIEGO sort

1 299 Kr
 
Levering: 1-2 hverdage
Antal:
Produktspecifikation Tilbehør Anmeldelser Delbetaling

BOOM by MIIEGO sort

BOOM er de nyeste trådløse høretelefoner fra danske MIIEGO med lækkert design og helt fantastisk lyd. Med de udskiftelige earpads, er de helt ideelle til både træning og afslapning.

Der er sørget for kræs for øregangene i de nye MIIEGO høretelefoner. Her får du lyd i højeste kvalitet med en dyb bas, og de omsluttende earpads sørger for, at udefrakommende støj reduceres.

Designet er lækkert og stilrent i en mat sort, som giver et eksklusivt look. Kvaliteten er helt i top, og der er sørget for at de også er praktiske og kan klappes sammen, når de ikke er i brug. Med det medfølgende hardcase etui kan du opbevare dem uden at de tager skade.

BOOM kan nemt kobles til din telefon eller anden Bluetooth enhed og har en rækkevidde helt op til 10 meter. Hvis ikke du ønsker at gøre brug af den trådløse forbindelse, medfølger et jack-stik kabel som du kan anvende.

Der medfølger to sæt earpads, som begge er er behagelige, bløde og omslutter tæt omkring øret. Helt simpelt og nemt kan de udskiftes og skal de blot drejes en kvart omgang, hvorefter de klikkes af. Du kan vælge mellem dem i læder eller de specialdesignede mesh-puder til sport. Mesh-puderne absorberer sved og afgiver mindre varme, hvilket gør dem ideelle til træning. De kan tåle håndvask og du kan derfor altid holde dem friske og lugtfri.

Høretelefonerne er justerbare, så du kan få dem til at sidde godt og passe præcist til dit hoved.

BOOM fås i to farver - Sort og Sort med Rose Gold
 
Specifikationer:
- Bluetooth version 4.1
- Batteri indikator på iOS
- Trådløs rækkevidde: 10 meter
- Musiktid op til 22 timer
- Ladetid 2 timer
- Vægt: 287 gram
- One size


Medfølger:
- BOOM by MIIEGO høretefoner
- Ekstra sæt sport ørepuder
- Etui til opbevaring
- Klud
- Jack-stik kabel
- Ladekabel mikro USB
- Quick start Guide 


78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER