Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
Bowflex Max Trainer M3

Bowflex Max Trainer M3

11 995 Kr 14 995 Kr
 
Levering: 1-2 hverdage
Antal:
Produktspecifikation Tilbehør Anmeldelser Delbetaling

Bowflex Max Trainer M3

En unik maskine, som giver dig skånsom og effektiv træning. Bowflex Max Trainer M3 er en god blanding af en crosstrainer og en stepmaskine, og har taget det bedste fra begge verdener. 

På en Bowflex Max Trainer kan du bruge mindre tid end på øvrige cardio maskiner og få endnu bedre resultater. Bowflex Max Trainer M3, har ud over det manuelle program, et indbygget interval program, hvor du på kun 14 minutter, får alt udbyttet fra en længere cardiotræning. Du får styrket dine lunger og dit hjerte, og din udholdenhed bliver forbedret - samtidig forbrænder du kalorier hurtigere end du troede var muligt. 

Det 14 minutters interval træningsprogram, som er specielt udviklet af Bowflex, sørger ikke kun for at du forbrænder en masse kalorier under træning, men også for at din efterforbrænding skyder i vejret, grundet den korte, men hårde træning. På denne måde fortsætter du endda med at forbrænde kalorier i op til et døgn efter.

Max Trainer er designet til at du forbrænder så mange kalorier som muligt, mens den samtidig sørger for, at du næsten ingen belastning har på dine led. Dette gør den også ideel for folk med mindre skader eller til genoptræning, da den lægger 200% mindre pres på led, end ved løb i bare moderat tempo.

Du har mulighed for 8 forskellige belastningsmuligheder, hvilket giver mulighed for alle at træne på Max Trainer.

En stor fordel ved Bowflex Max Trainer er, at den er meget kompakt og ikke kræver meget plads. For mange kan hjemmetræning blive valgt fra pga. pladsmangel. Max Trainer fylder en del mindre end de fleste løbebånd og crosstrainere, hvilket betyder, at der kan findes plads til Bowflex Max Trainer i næsten alle hjem.

Computer kontrolleret modstand
Håndpulsmåler + trådløs pulsbælte (medfølger)
Kombineret luft- og magnetmodstand
Holder til tablet
Transport hjul
Baggrundsbelyst displaySpecifikationer
Længde x bredde x højde: 117 x 64 x 160 cm
Modstandsniveauer (stk): 8.00 stk
Max brugervægt: 165.00 kg
Træningsprogrammer: 2.00 stk
Egenvægt: 65.00 kg
78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER