Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
First Degree Neon Plus Black romaskine

First Degree Neon Plus Black romaskine

7 695 Kr 8 900 Kr
 
Levering: 1-2 hverdage
Antal:
Produktspecifikation Tilbehør Anmeldelser Delbetaling

First Degree Neon Plus Black romaskine

Endnu en lækker vandromaskine fra First Degree Fitness, som her er produceret med metalramme. Med en vandromaskine får du følelsen og lyden af at ro på vandet, samtidig med at du får styrket alle din muskler samt får pulsen i vejret. 

Vandromaskinen har et flot og meget stilrent design, som gør at den vil passe ind i de fleste hjem. Den er meget kompakt og kan nemt vendes vertikalt, så den nærmest ingenting fylder i hjemmet. Neon har et meget behageligt remtræk og en robust vandtank. Vandtanken har to kamre, som sørger for at vandet kan flytte sig rundt, når du ændrer på de 4 modstandsniveauer. Tanken skal fyldes op til 17 liter med almindeligt vand. Der medfølger 4 klortabletter, hvor der skal anvendes én hver gang du skifter vand. (ca. hvert halve år)

Sædet er blødt og ergonomisk formet, så du sidder godt under din træning. 

På den brugervenlige computer kan du se de mest nødvendige data for din træning; distance, tid, kalorieforbrug, ro-tag pr. minut og 500 meter split-tid. Bag på displayet findes en USB-indgang, hvor du har mulighed for at tilkoble den til din computer.
 
OBS - vandtanken har fået nyt design og ser nu ud som på billede 3 med de gule padler! 


Specifikationer
Længde x bredde x højde: 213 x 52 x 51 cm
Max brugervægt: 150.00 kg
Egenvægt: 53.00 kg
78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER