Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
Freemotion Genesis DS Lift/Step

Freemotion Genesis DS Lift/Step

59 995 Kr
 
Levering: 1-5 hverdage
Antal:
Produktspecifikation Tilbehør Anmeldelser Delbetaling

Freemotion Genesis DS Lift/Step

Freemotion Genesis DS serien består af 6 stationer, hvor hele idéen bagved er, at alle stationerne som minimum har 2 funktioner. Stationerne kan vælges at bruges som en enkelt station i centeret eller som en pakkeløsning med alle 6 maskiner, hvor de feks kan benyttes til cirkeltræning.

Genesis DS serien giver et eksklusivt look i centeret og stationerne er meget innovative i både opbygning og brug. Genesis DS giver brugerne intelligent træning med naturlig og fri bevægelse gennem hele øvelsen. 

Konstruktionen på hele Genesis DS serien er bygget op omkring funktionsdygtige maskiner i et kompakt og eksklusivt design. Maskinerne giver brugeren en træning uden afbrydelse/stop i selve bevægelsen, og deraf kommer navnet 'Freemotion'. 

På Freemotion Genesis DS Lift/Step stationen, har brugeren ben og ryg i fokus. Men også træning af arme er bestemt også en mulighed på denne station. De 4 arme er konvergente og kan bruges uafhængigt af hinanden, hvilket giver mange muligheder i træningen. 

Vægtmagasinet springer med 4,5 kg hvilket giver dig 18 mulige vægtindstillinger i hver side. Step-platformen har en skridsikker belægning og kan nemt og hurtigt justeres i højden ved hjælp af et håndtag.  

Egenvægten på de 328 kg og garantien på 10 år på selve rammen, fortæller om den høje og eksklusive kvalitet, som dette produkt er produceret i.
 
Vægtmagasin: 2x81,6 

Kontakt os vedrørende tilbud samt leveringstid.
 

Specifikationer
Længde x bredde x højde: 166*94*164 cm
Egenvægt: 328.00 kg
78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER