Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
Freemotion Genesis Dual Cable Cross

Freemotion Genesis Dual Cable Cross

69 995 Kr
 
Levering: 1-5 hverdage
Antal:
Produktspecifikation Tilbehør Anmeldelser Delbetaling

Freemotion Genesis Dual Cable Cross

Med Freemotion Genesis Dual Cable Cross får brugeren intelligent træning med en naturlig og fri bevægelse gennem øvelserne.

Pga de mange indstillingsmuligheder på hver enkelt arm (12 vertikale og 9 horisontale indstillinger) giver denne station mulighed for virkelig mange øvelser. Kontravægten på hver arm, gør at armene hurtigt og nemt justeres ti lden ønskede position.  

Opbygningen af den station gør også, at den f.eks. kan bruges til genoptræning samt kørestolsbrugere.

Ved at man har en helt fri bevægelse, betyder det også, at du kan bruge denne station til træning af f.eks. dit golfsving, tennis-slag eller dit bokse-jab.    

Da der er et magasin til hver arm, og armene kan justeres frit, så betyder det også at stationen sagtens kan benyttes af to brugere på samme tid, så en instruktør f.eks. kan vise en øvelse på samme tid med at brugeren selv laver øvelsen på den anden side. 

En træningsstation i særklasse, som sagtens kan stå for sig selv i centret eller være en del af cirkel-træning. Er også ideel til hjemmet, hvis man ønsker en station som ikke fylder meget og er af højeste kvalitet.

Hver enkelt arm har en wire med en længde på 246 cm.
 
Vægtmagasin: 2*108 kg  

Egenvægten på de 515 kg og garantien på 10 år på selve rammen, fortæller om den høje og eksklusive kvalitet, som dette produkt er produceret i. 

Garantien er ligeså unik som produktet:
- Rammen: 10 år.
- Lejre: 3 år.
- Wire-hjul: 3 år.
- Wire: 3 år.  
- Magasin: 3 år. 


Kontakt os vedrørende tilbud samt leveringstid.Specifikationer
Længde x bredde x højde: 313*97*234 cm
Egenvægt: 515.00 kg
78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER