Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
Freemotion U10.2 Motionscykel

Freemotion U10.2 Motionscykel

29 995 Kr
 
Levering: 1-5 hverdage
Antal:
Produktspecifikation Tilbehør Anmeldelser Delbetaling

Freemotion U10.2 Motionscykel

Freemotion U10.2 motionscyklen er bygget til langvarig og meget brug, og er derfor perfekt i et center. 

Sædet på denne motionscykel kan justeres, så hver enkelt bruger opnår den optimale siddestilling. Sædet justeres nemt ved hjælp af et håndtag. Selve styret på cyklen er fast, og har flere forskellige grebsmuligheder. Styret har fire puls-censorer placeret forskelligt, som giver en god indikation af pulsen igennem træningen.  

Den lave indstigning på Freemotion U10.2, gør det nemmere for brugere, som ikke er godt gående, at komme af og på motionscyklen. 

Computeren er brugervenlig at navigere rundt i. LED skærmen er stor og tallene er meget letlæselige. Computeren kan udfordre og motivere brugere på alle niveauer med de indbyggede programmer. Programmerne giver dig mulighed for at træne efter distance, tid, kalorieforbrug, puls eller interval/bakke-træning. 

Computeren kan styres via armene på crosstraineren, så brugeren er fri for at fjerne hænderne, når f.eks. modstanden skal justeres. 

Denne motionscykel er meget kraftig i opbygningen, hvilket egenvægten på de 64 kg også fortæller. Den robuste opbygning gør cyklen meget stabil og har derfor også en max brugervægt på hele 181 kg. 

Denne cykel er med generator, og der skal derfor ikke bruges strøm-kabel til denne model.  

Grundet den høje kvalitet på konstruktionen af denne motionscykel, giver vi 7 års garanti på rammen til kommercielt brug.  

Kontakt os vedrørende tilbud samt leveringstid.


Specifikationer
Længde x bredde x højde: 138*61*148 cm
Modstandsniveauer (stk): 40.00 stk
Max brugervægt: 181.00 kg
Træningsprogrammer: 10.00 stk
Egenvægt: 64.00 kg
78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER