Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
Kettler Coach E
KETTLER

Coach E

6 295 Kr 7 999 Kr
 
Levering: 1-2 hverdage
Antal:
Produktspecifikation Tilbehør Anmeldelser Delbetaling

KETTLER Coach E

Coach E er en meget lydsvag romaskine, pga. den elektromagnetiske modstand og det bløde snor-træk. Dette giver dig rig mulighed for at bruge den, uden at forstyrre andre i hjemmet.

Romaskinen er udstyret med et lækkert og let vinklet trækhåndtag, hvilket giver et bedre ergonomisk greb, samt stærkere tag.  

Coach E giver mulighed for at kombinere den traditionelle roning med styrkebaserede øvelser. Der medfølger en ekstra stå-plade samt en liggepude, som giver dig mulighed for varieret træning med romaskinen. F.eks. pulls, curls, squat og maveøvelser. Dette giver dig mulighed for at få cardiotræning samt styrketræning af alle muskelgrupper, i blot ét enkelt produkt. (Se video samt øvelsesoversigt nedenfor) 

Kettler giver dig hele 12 træningsprogrammer til at holde din motivation helt i top. Samtidig er der med det medfølgende Polar pulsbælte, rig mulighed for effektiv og målrettet konditionstræning. 

Coach E romaskinen har en nem og brugervenlig computer med en stor LCD skærm, som blandt andet viser: tid, distance, belastning, antal rotag, energiforbrug, watt og puls.

Romaskinen fra Kettler har bevægelige fodplader, så du kan finde din egen komfortable stilling. Derudover kan Coach E bevares på et minimum af plads, da den nemt kan stilles op på højkant.


Specifikationer
Længde x bredde x højde: 206 x 53 x 67 cm
Bremsesystem: elektromagnetisk modstand (EMS)
Modstandsniveauer (watt): 25-500 watt
Træningsprogrammer: 12.00 stk
Svingmasse: 6.00 kg
Max brugervægt: 130.00 kg
Computer viser tid, distance, hastighed: Ja
Egenvægt: 47.00 kg
Tilbehør
Underlagsmåtte 80 x 250
Fra 495 Kr
Underlagsmåtte 80 x 250
78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER