Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
Top 5 crosstrainere
ABILICA
WinElip Cruise
3 366 Kr
5 499 Kr 
SOLE
E35 Bluetooth
12 900 Kr
17 900 Kr 
KETTLER
Unix P Crosstrainer
6 995 Kr
7 999 Kr 
KETTLER
Skylon 3 crosstraine...
9 995 Kr
10 999 Kr 

Sportop E770 crosstr...
14 995 Kr
22 900 Kr 

Købsguide Crosstrainer

Klik her for at se vores udvalg af crosstrainere.
Tips og gode råd ved køb af crosstrainer.

Crosstraineren er en kombineret motionscykel, løbebånd og stepmaskine. Træning på crosstrainer styrker musklerne i lægge, lår og bagdel. De bevægelige håndtag træner arme, bryst og ryg. Crosstraineren belaster sener og led minimalt. Det er en skånsom træningsform, hvilket gør, at en crosstrainer passer til alle uanset alder og form. Seniorer og overvægtige vil især kunne finde glæde ved denne motionsform.
Crosstrainere deles ind i to grupper: dem med svinghjul bagved og dem med svinghjul foran.
Crosstrainer med svinghjul foran.
  • Her benytter man glideskinner, som giver et fladere tråd end de baghjulsdrevne. Bevægelsen minder om langrendstræning, og den belaster knæene minimalt. Skridtlængden er mellem 45 og 50 cm, og alle modellerne har motoriseret modstandsregulering. 
 
Crosstrainer med svinghjul bagved.
  • Når svinghjulet er bagved, vil bevægelsen opleves mere ellipseformet eller oval, og man bevæger sig mere op og ned. Det giver dermed en følelse, der minder mere om løb end de forhjulsdrevne. I vores udvalg findes de mere prisgunstige modeller i denne kategori. Skridtlængden er fra 31 cm - 40 cm.
Crosstrainer
Svinghjul foran
Svinghjul bagved
Skridtlængde

På vores mindre og billigere modeller ligger skridtlængden på 31-40 cm og 45-50 cm på de større maskiner. Vælg skridtlængde efter krophøjde - hvis du er over 170 cm bør du vælge en crosstrainer med en skridtlængde på 40-50 cm for optimal komfort. Men skridtlængden handler også om smag - nogle vil føle, at de står og hopper på det samme sted med en lav skridtlængde, hvor andre synes det er perfekt.
Modstandsregulering
 
Manuel modstandsregulering findes på de meste enkle modeller. Modstanden reguleres med et håndtag ved styret. De har ofte kortere skridtlængde og færre funktioner på computeren. Disse modeller er ikke afhængige af strøm og har ikke adapter. 

Elektronisk modstandsregulering findes på de dyrere modeller, som har modstandsreguleringen i computeren på styret. Med et tastetryk justeres modstanden. Flere har computere med både forhåndsprogrammerede træningspas og mulighed for at lave eget program. Disse modeller bruger strøm og har adapter. 


Det er også vigtigt at kigge på, hvor høj en modstand crosstraineren giver, så du er sikker på, at der er nok udfordring til at give et træningsudbytte.
Manuel modstandsregulering
Elektronisk modstandsregulering
Funktioner og programmer.

Der findes crosstrainere med programmer for fedtforbrænding, pulstræning m.m., så du kan variere træningen. Flere giver også mulighed for at skabe dit eget individuelle træningsprogram. Alle crosstrainere i vores sortiment har håndpulsmålere, og flere har mulighed for at fungere med pulsbælte.

Reklamationsret.

Det er vigtigt, at du får en god garanti eller reklamationsret ved købet af din crosstrainer. Så slipper du for at skulle bekymre dig om, at noget skal gå i stykker og udgifter til dyre reparationer, når du nu har investeret mange penge i en crosstrainer.

I vores produktbeskrivelser kan du læse dig til hvilke funktioner som følger med crosstraineren, så du kan finde den, der passer til dig og dine behov. Tøv ikke med at kontakte os hvis du er i tvivl om, hvilken crosstrainer som er bedst til dine behov, vi hjælper dig gerne!

Klik her for at se vores udvalg af crosstrainere.

Write text here...
78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER