Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
Top 5 løbebånd
SOLE
Sole F85
15 900 Kr
21 900 Kr 
SOLE
Sole TT8
21 900 Kr
29 900 Kr 
SOLE
Sole F63 Bluetooth
12 900 Kr
16 900 Kr 

Købsguide Løbebånd

Klik her for at se vores udvalg af løbebånd.


Tips og råd ved køb af løbebånd.

Et løbebånd er et godt træningsredskab til dig, der vil træne musklerne, optimere fedtforbrænding, træne din kondition samt holde hjerter og lunger i form. Inden du bestemmer dig for at købe et løbebånd, er der nogle punkter du bør tænke over for at finde det rette træningsredskap for dig.

Tænk på følgende:
Motor og motorkraft.

Motoren er den del i et løbebånd, som belastes mest, og derfor er valget af motor og motorkraft måske den vigtigste detalje at tænke over, inden du bestemmer dig for, hvilket løbebånd du skal bruge som træningsredskap. Du bør vælge et løbebånd, som har en motor med motorkraft på minst 1,5 – 2 HK. Hvis du træner mere end 45 minutter bør dit løbebånd have endnu flere hestekræfter.

AC versus DC motor.
DC motor anbefales, når løbebåndet bruges mindre end 4 timer om dagen. Det er derfor tilstrækkeligt til hjemmebrug og mindre institutioner. AC motor anbefales, når løbebåndet skal bruges op til 8 timer om dagen. Motoren er dyrere, har længere levetid og støjer mindre. Derfor anbefaler vi AC motor til større institutioner og virksomheder.
Computeren.

Computeren på dit løbebånd bør være enkel og let overskuelig med store og tydelige indstillingsknapper. Fremfor alt er det godt når knapperne for hastighed og hældning er tydelige og enkle så du nemt kan ændre på disse under træning. En del modeller har indbyggede funktioner som TV og MP3 spillere, men ofte er dette tillægsfunktioner, der giver øget omkostning og måske endda ikke er nødvendig for din træning – men det er seje ekstra features.

Funktioner og programmer.

Dit løbebånd bør have et varieret udvalg af funktioner og programmer for at give dig mulighed for at variere din træning, så du får så stor effekt som muligt. Det er også lettere at motivere sig selv med et stort register af træningsprogrammer. Der findes løbebånd med programmer for fedtforbrænding, pulstræning, mælkesyretræning, bakketræning og mulighed for at skabe dit eget individuelle træningsprogram.
 
 
Løbeflade.

Det er vigtigt, at du vælger et løbebånd, hvor selve båndet passer i længden til din skridtlængde og løbestil. Høje løbere med lange skridt og de mere rutinerede løbere har brug for et lidt længere løbebånd en mindre løbere har. Længden på båndets størrelse varierer fra 120 cm og optil 150 cm. 
Lagring og design.

Hvis du har begrænset plads, kan det bedste for dig være et løbebånd, som kan foldes sammen. De er lette at håndtere og enkle at flytte før og efter træning. Hvis du har god plads, vælger du måske et stationært løbebånd, som ofte er mere stabile og robuste i konstruktionen. I den senere tid er der dog kommet foldbare løbebånd, der både er stabile og har glimrende funktioner og programmer til gode priser.
Løbebåndets hastighedsfunktion.

De fleste løbebånd har hastigheder op til 16 km/t. Dette er ofte tilstrækkeligt for motionister, men hvis du vil træne intervaltræning på dit løbebånd bør du satse på et løbebånd som klarer 18 eller 20 km/t. Hvis du vil bruge løbebåndet til gåture og lettere jogging, så findes der faktisk mere enkle modeller med makshastighed på under 16 km/t. Som vejledning kan man sige, at træning som udføres med en hastighed over 11 km/t, kan regnes som løb.
 
Løbebåndets højdejustering.

Løbebåndets hældning kan justeres enten manuelt eller elektrisk. Elektrisk justering er ofte standard på løbebånd af god kvalitet og indebærer, at du justerer hældningen på løbebåndet, mens du træner. Normalt kan vinklen justeres mellem 0 – 10 grader, et spænd som er fuldt ud tilstrækkeligt, og som ikke udsætter dig for fare. Mange som køber løbebånd med begrænset budget, vælger at spare penge på denne funktion og køber et løbebånd med manuelt justering af hældningen. I de seneste år er denne funktion blevet billigere, og du kan få et godt løbebånd med elektrisk justering for under 10 000 kr. Vores løbebånd har alle elektrisk justering af hældningsgraden.
Reklamationsret.

Det er vigtigt, at du får en god garanti eller reklamationsret ved købet af dit løbebånd. Så slipper du for at skulle bekymre dig om, at noget skal gå i stykker og udgifter til dyre reparationer, når du nu har investeret mange penge i et løbebånd.


I vores produktbeskrivelser kan du læse dig til hvilke funktioner, der følger med løbebåndet, så du kan finde det løbebånd, der passer til dig og dine behov. Tøv ikke med at kontakte os hvis du er i tvivl om hvilket løbebånd, som er bedst til dine behov, vi hjælper dig gerne!

Klik her for at se vores udvalg af løbebånd.

78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER