Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
Top 5 motionscykler
ABILICA
WinMag Cruise motion...
2 999 Kr
3 999 Kr 
KETTLER
RE7 liggecykel
11 695 Kr
13 499 Kr 

Købsguide Motionscykel

 

Klik her for at se vores udvalg af motionscykler.

Det findes to hovedkategorier af motionscykler.
 
Opretstående cykel.
  • Disse motionscykler minder om "almindelige" cykler. De har almindelige cykelsadler og du sidder ret op og ned / læner sig frem, når du træder i pedalerne. Denne type motionscykler har ofte forskellige funktioner og programmer for pulskontrol, fedtforbrænding, etc.

Recumbent/ "Liggecykel".
  • Denne type af motionscykel er formodentlig det bedste valg for dig, som har problemer med ryggen eller knæ, men den passer naturligvis lige godt til alle, som vil have et godt og funktionelt træningsredskap. Denne type af motionscykel er populær blandt løbere, som vil variere træningen og belaste leddene i benene så lidt som muligt. Det unikke ved denne motionscykel er, at pedalerne er placeret foran kroppen og ikke lige under som på en almindelig motionscykel. Derudover er sadlen formet som en stol med ryglæn, hvilket aflaster ryggen.
Traditionel motionscykel
Liggecykel eller sofacykel
Indstillingsmuligheder.

Er der flere brugere, er det vigtigt at cyklen kan indstilles, så man sidder anatomisk korrekt. De fleste cykler kan indstilles i saddelhøjden, hvilket er vigtigt af hensyn til knæleddet. Nogle cykler kan derudover indstilles, så sadlen kan rykkes tættere på styret elle længere væk, hvilket kan aflaste ryggen. Endelig kan nogle cykler reguleres i styret. Jo flere reguleringsmuligheder, desto nemmere er det at finde den optimale cykelposition.
Funktioner og programmer.

Din motionscykel bør have et varieret udvalg af funktioner og programmer for at give dig mulighed for at variere din træning, så du får så stor effekt som muligt. Det er også lettere at motivere sig selv med et stort register af træningsprogrammer. Der findes motionscykler med programmer for fedtforbrænding, pulstræning, bakketræning. På flere er der mulighed for at skabe dit eget individuelle træningsprogram.
Motionscyklers belastning kan reguleres for, at du skal kunne træne ved forskellig intensitet, som når du kører op og ned ad bakker på den virkelige landevej.
 
Belastningen reguleres på forskellig vis:
Magnetisk motoriseret: Denne belastningsregulering styres via en knap på kontrolpanelet. Modstanden bliver jævn, og du kan trampe rundt i pedalerne, uden at det larmer.
Elektromagnetisk: Denne superglidende belastningsregulering styres via knapper på kontrolpanelet og findes på motionscykler af høj kvalitet.
Modstandshjul: Belastningen styres af et hjul som drives og bremses af dine pedaler. Dette er normen for regulering af belastning på mere enkle motionscykler.


Det er også vigtigt at kigge på, hvor høj en modstand motionscyklen giver, så du er sikker på, at der er nok udfordring til at give et træningsudbytte.
Reklamationsret.

Det er vigtigt, at du får en god garanti eller reklamationsret ved købet af din motionscykel. Så slipper du for at skulle bekymre dig om, at noget skal gå i stykker og udgifter til dyre reparationer, når du nu har investeret mange penge i en motionscykel.

I vores produktbeskrivelser kan du læse dig til hvilke funktioner som følger med cyklen, så du kan finde den, der passer til dig og dine behov. Tøv ikke med at kontakte os hvis du er i tvivl om, hvilken motionscykel som er bedst til dine behov, vi hjælper dig gerne!

Klik her for at se vores udvalg af motionscykler.

78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER