Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
Polar M200 - rød
POLAR

M200 - rød

949 Kr 1 195 Kr
 
Levering: 1-2 hverdage
Antal:
Produktspecifikation Tilbehør Anmeldelser Delbetaling

POLAR M200 - rød

M200 er Polar’s bud på et prisbilligt GPS ur, uden en masse alt for avancerede funktioner. Det er til løbere og motionister, som ønsker et ur der er nemt at gå til, og så er det med det nyeste inden for pulsmåling, nemlig håndledspuls. På denne måde undgår man at skulle anvende et pulsbælte, og du starter din pulsmåling blot ved at trykke på en knap.

Selvom Polar har lavet et billigere løbeur, får du stadig en masse lækre funktioner med M200. Blandt andet:

- GPS
- Pulszoner
- Højdemeter
- Håndledspuls
- Aktivitetsmåler
- Forskellige sportsprofiler
- Vibratoralarm
- Smart notifikationer
- Personligt løbeprogram med Polar Flow
- Løberapport - Polar Flow

Sportsprofiler
Polar kalder det selv et løbeur, men du får du stadig masser af andre sportsprofiler, som hænger sammen med aktivitetsmåleren. Her kan du finde løb, løbebånd, cykling, styrketræning, holdtræning, vandring, spinning, svømning, MTB og mange flere.

Aktivitetsmåler
M200 har som mange andre ure på markedet en aktivitetsmåler. Her holder uret øje med dit daglige aktivitetsniveau, dvs. tæller dine skridt, gemmer dine træninger samt overvåger kvaliteten af din søvn. Man kan dermed holde øje med sit aktivitetsniveau på displayet i løbet af dagen, og se om man skal bevæge sig mere, for at nå sit daglige mål.

Uret er vandtæt, så du kan både have det på når du er i bad, for at få alle målinger 24/7, samt måle din puls når du svømmer

Håndledspuls
I uret finder du den smarte håndpulsmåling. Dette fungerer ved optisk aflæsning af blodgennemstrømningen i håndleddet. Du kan holde øje med din puls ud fra de 5 pulszoner når du træner, og få vist % af makspuls. Du har stadig mulighed for at tilkoble et Polar H7 pulsbælte.

Personligt løbeprogram
Med Polar’s gratis webservice og app "Polar Flow”, har du mulighed for at få udformet et personligt løbeprogram. Alle programmer er helt unikke og tilpasset dig, ud fra dit konditionsniveau. Det er udformet for at sikre at man træner rigtigt, og ikke overanstrenger sig. Du får selvfølgelig også besked om, hvis du kan sætte farten op på turene. Du kan vælge programmer for 5km, 10km, halvmarathon samt marathon.

Uret findes også i sort78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER