Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
Proform Power 995i løbebånd

Proform Power 995i løbebånd

9 999 Kr 14 999 Kr
 
Levering: 1-2 hverdage
Antal:
Produktspecifikation Tilbehør Anmeldelser Delbetaling

Proform Power 995i løbebånd

Via det indbyggede iFit modul i løbebåndet og din egen tablet, har du mulighed for at løbe ture over hele verden via Google Maps. Du har også mulighed for at træne efter de mange træningsprogrammer, som er opbygget af personlige trænere. Der er programmer for alle niveauer, lige fra begyndere til maratonløbere. 
iFit Live er et af markedets mest interaktive træningssystemer. Du kan læse mere om iFit på www.ifit.com for mere information. For at bruge iFit kræver det et månedligt abonnement. 

På ProForm Power 995i finder du et stort baggrundsbelyst display, som viser dig alle de vigtigste data til din træning. Du kan nemt og hurtigt ændre i både hastighed og stigning. Max hastigheden når helt op til 22km/t og du får en maks stigning på 12%. Med dette har du masser af muligheder for at blive udfordret og nemmere holde motivationen til din træning. Displayet har også indbygget bluetooth, som gør at du har mulighed for at tilkoble et trådløst pulsbælte og dermed træne efter din puls (tilkøb). Derudover kan du tilkoble en telefon eller musikafspiller, og høre din yndlingsmusik gennem de integrerede højtalere. 

Hvis du gerne vil undgå de hårde stød i led og ryg når man løber på asfalt, er ProForms løbebånd et godt valg. Her får du det specielt udviklede ProShox afdæmpningssystem, som giver dig en god affjedring og dermed lægger mindre pres på dine led.

ProForm Power 995i har en kraftig motor på 3HK, og er ideel til lange gå- og løbeture samt intervalløb.

Brug den integrerede tabletholder hvis du vil løbe programmer eller ture via iFit, eller hvis du ønsker underholdning i form af film m.m. under træningen.

Løbebåndet kan nemt klappes sammen, hvis du har brug for at spare plads.Specifikationer
Længde x bredde x højde: 198 x 92 x 145 cm
Løbeflade: 51 x 152 cm
Motorstørrelse (kontinuerlige Hk): 3.00 Hk
Maxhastighed: 22.00 km/t
Maxstigning: 12
Egenvægt: 92.00 kg
Max personvægt: 136.00 kg
78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER