Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
Schwinn Airdyne AD8 Pro motionscykel

Schwinn Airdyne AD8 Pro motionscykel

9 995 Kr 11 995 Kr
 
Levering: 1-2 hverdage
Antal:
Produktspecifikation Tilbehør Anmeldelser Delbetaling

Schwinn Airdyne AD8 Pro motionscykel

Schwinn Airdyne AD8 er den professionelle udgave af den helt unikke træningscykel, hvor du træner arme og ben samtidig. Denne er velegnet til brug i fitnesscentre, motionsrum, idrætsklubber m.m. 

Det unikke og smarte ved Schwinn Airdyne AD8 er måden du øger modstanden på. Jo hårdere du træder i pedalerne, jo mere belastning kommer der på cyklen. Når du øger intensiteten i din træning, trækkes der mere luft ind, hvilket laver modstanden på cyklen. Du kan derfor altid køre med en modstand som passer til dit niveau.

Airdyne AD8 er bygget til at kunne holde til træning af lang varighed og rigtig høj intensitet. Rammen er bygget i kraftigt stål, med en dobbelt belægning til at modstå fugt. Her er du nemlig garanteret sved på panden.

Med multihåndtaget får du mange forskellige grebsmuligheder, og kan finde lige den stilling der passer dig bedst under træning. Samtidig kan du ændre sadelindstillingerne både horisontalt og vertikalt. På cyklen er der også skridsikre pedaler samt et stort blødt sæde.

Med Schwinn Airdyne fokuseres der på bevægelse af hele kroppen samtidig med at du får effektiv kredsløbstræning. Udover den manuelle indstilling, har du også mulighed for at bruge et af de 9 programmer til at udfordre dig selv endnu mere. Her får du bl.a. interval programmer samt programmer specielt til genoptræning.

LCD displayet på cyklen viser de vigtigste data, så som tid, distance, kalorieforbrug og watt. Derudover er der mulighed for trådløs pulsmåling. (tilkøb)

På cyklen er en holder til vandflaske.


Specifikationer
Længde x bredde x højde: 106 x 50 x 132 cm
Max brugervægt: 160.00 kg
Egenvægt: 51.00 kg
78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER