Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
SmartHold By Hang

SmartHold By Hang

99 Kr 149 Kr
 
Levering: 1-2 hverdage
Antal:
Produktspecifikation Tilbehør Anmeldelser Delbetaling

SmartHold By Hang

Mangler du en holder til din vandflaske på spinningcyklen, squatstativet eller crosstraineren derhjemme? Eller er du træt af konstant at bukke dig efter din flaske, når du går fra maskine til maskine i fitnesscenteret? 

Med Hang kan du fastsætte din drikkedunk på maskinen, uden at der er en holder til den og du kan nemt tage den med dig fra maskine til maskine.

Med en kraftig magnet samt en justerbar gummibelagt velcrorem, som kan tilpasses alle drikkedunke og shakere, bliver det muligt at hænge den på langt de fleste maskiner og stativer.

Den medfølgende nøglering er desuden en god bonus for dig, der tager i fitnesscenteret, og gerne vil holde styr på din nøgle til træningsskabet. Også den er lavet med velcro, og kan fastgøres på remmen. 

Hang kan bruges stort set overalt, og du vil derfor altid have din vandflaske inden for rækkevidde.

Hang skal spændes stramt midt på drikkedunken eller shakeren, og kan løfte en totaltvægt på 1kg med den kraftige magnet.78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER