Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
SpeedFit Curved SPT-1000C

SpeedFit Curved SPT-1000C

43 900 Kr 59 900 Kr
 
Levering: 1-5 hverdage
Antal:
Produktspecifikation Tilbehør Anmeldelser Delbetaling

SpeedFit Curved SPT-1000C

SpeedFit er en revolutionerende måde at løbe på. På den kurvede overflade kan du selv bestemme din hastighed ved at ændre din position på båndet. Træder du frem på båndet går det hurtigere, og omvendt når du lade dig glide længere tilbage. Der er ingen motor i SpeedFit og du styrer derfor helt selv dit tempo.

Denne måde at løbe på, er det tætteste du kommer på at løbe udendørs, hvor du også selv trækker dig fremad. Ved at du selv skal trække båndet rundt, får du samme modstand som når du løber ude, hvilket er meget hårdere end at løbe på et almindeligt løbebånd. Derudover gør den buede vinkel også, at du kommer op at ramme først med forfoden når du lander, i stedet for hælen som mange rammer med først. Ved at du selv sørger for fremdriften, samtidig med at du lander mere på forfoden, rammes der flere muskelgrupper end på almindeligt løbebånd og dermed øges forbrændingen. Det er især baglår og baller som bliver ekstra aktiveret under løb. En stor fordel ved forfodsløb er også, at du mindsker overbelastning på led, og risikoen for skader kan her mindskes. SpeedFit er designet til at du kan nøjes med kortere løbetræninger, og stadig opnå en høj forbrænding.

Gå, jog, stop og sprint bare ved at flytte kroppen frem og tilbage, uden at skulle bruge tid på at trykke på knapper og vente på ændringen. Du kan bare løbe helt som du har lyst.

De store fordele ved et løbebånd uden motor er, at det er meget lydsvagt, du behøver ingen ledninger eller en stikkontakt og der er et minimum af vedligeholdelse. Oveni får du også et meget lettere løbebånd, som du nemt kan flytte rundt med ved hjælp af 2 gummihjul på båndet.

Forrest på båndet sidder en computer, som viser de vigtigste data under løb. Her kan du se din hastighed, distance, tid og kalorier. Du har også mulighed for at tilkoble et trådløst pulsbælte. (tilkøb)

SpeedFit er egnet til privat og professionelt brug.
Specifikationer
Længde x bredde x højde: 163 x 78,5 x 170 cm
Løbeflade: 43 x 164 cm
Egenvægt: 130.00 kg
Max personvægt: 180.00 kg
78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER