Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
Spirit Fitness Spirit CE800
SPIRIT FITNESS

Spirit CE800

23 900 Kr
 
Levering: 1-2 hverdage
Antal:
Produktspecifikation Tilbehør Anmeldelser Delbetaling

SPIRIT FITNESS Spirit CE800

Spirit CE800 er en frontdreven crosstrainer, med et ellipseformet tråd. Sammen med den noget længere skridtlængde på hele 51 cm og et 13,5kg tungt svinghjul, giver dette en glidende bevægelse, som ligger meget tæt på løb. Den er derfor utrolig behagelig at træne på, og får hurtigt din puls op, samtidig med at du træner musklerne i lår og baller.

Det smarte ved denne crosstrainer er, at du ikke behøver at koble den til strøm, da den har indbygget generator. Dette vil sige, at det er dig selv der laver strømmen. Det giver ofte ekstra motivation, da man ikke kan holde pause uden at maskinen går i stå.

Spirit CE800 er designet med “Turbo Cooling Fan", som gør at du kan holde ud, lige at give den en ekstra skalle under træningen.

Pedalerne har en to graders hældning indad, hvilket giver dig en meget mere komfortabel træning på crosstraineren, samtidig med at det lægger mindre pres på knæ og ankler. Denne position er mere ergonomisk korrekt, når du står på maskinen og hjælper dig til at undgå skader. Samtidig er pedalerne polstret, hvilket giver et mindre pres på fødderne.

LED skærmen giver dig alt relevant information under din træning, og giver dig til sidst en opsummering af, hvad du har opnået. Skærmen viser blandt andet tid, modstand, distance, kalorier, hastighed og puls. Pulsen bliver målt i følerne, som er placeret i håndtagene.

Der er et stort udvalg af programmer på CE800. Ud over det manuelle program kan du vælge programmerne; bakke, fedtforbrænding, cardio, styrke, interval, brugerdefineret, fit test og puls. Dette giver dig mulighed for meget alsidig træning og du kan udfordre dig selv. Der er programmer som vil opfylde alles behov, hvilket er ideelt i en virksomheds fitnessrum.


Specifikationer
Længde x bredde x højde: 198 x 71 x 170 cm
Svingmasse: 13.50 kg
Skridtlængde: 51.00 cm
Max brugervægt: 204.00 kg
Display: LED
Egenvægt: 108.00 kg
78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER