Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
Spirit Fitness Spirit CR800 Siddecykel
SPIRIT FITNESS

Spirit CR800 Siddecykel

14 900 Kr 18 900 Kr
 
Levering: 1-5 hverdage
Antal:
Produktspecifikation Tilbehør Anmeldelser Delbetaling

SPIRIT FITNESS Spirit CR800 Siddecykel

Spirit CR800 er en siddecykel i høj kvalitet, med et tungt svinghjul på hele 13,5kg samt et bredt udvalg af programmer og funktioner.

Cyklen er lavet med indbygget generator, hvilket vil sige, at strømmen bliver produceret når der cykles. Det er derfor ikke nødvendigt at koble den til strøm.

Den store LED skærm viser alle nødvendige informationer under din træning, som tid, hastighed, kalorier, puls m.m. Skærmen er nem at betjene fra siddende position.

Spirit CR800 er meget komfortabel med de bløde skumpuder i sædet og i ryggen. Det er nemt og intuitivt at justere sædet fra den siddende position, med de gule håndtag, som er placeret foran sædet. Der kan skiftes mellem 12 positioner.

Sædet er ikke det eneste, som er gjort ekstra komfortabelt. Også pedalerne er polstret, for at give en mere behagelig oplevelse og for at undgå at give ømme og trætte fødder. Samtidig er pedalerne lavet med en 2 graders indadvendt hældning, som får dig til at sidde mere ergonomisk korrekt på cyklen under din træning.

CR800 har to hjul foran, som gør det muligt nemt at flytte rundt på cyklen hvis dette er nødvendigt.

Siddecyklens store udvalg af programmer gør det muligt at udfordre en bred målgruppe af motionister, og gør den derfor ideel til brug i virksomheders fitnessrum og lignende. Programmerne består bl.a. af fat burn, cardio, hill, strength og interval.

"Cooling Fan" er installeret  oven over LED skærmen, som giver dig mulighed for at få blæst kold luft ud, så du kan holde længere i din træning.

Bemærk: Pulsbælte skal tilkøbesSpecifikationer
Længde x bredde x højde: 145 x 76 x 130 cm
Svinghjul: 13.50 kg
Max brugervægt: 204.00 kg
Egenvægt: 65.00 kg
Transporthjul: Ja
78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER