Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
Sportop VE520

Sportop VE520

9 900 Kr 16 900 Kr
 
Levering: 1-2 hverdage
Antal:
Produktspecifikation Tilbehør Anmeldelser Delbetaling

Sportop VE520

VE520 fra Sportop er en hybrid mellem en crosstrainer og en stepmaskine og bliver kaldt en vertical elliptical.
 
Gør brug af et af de tre intervalprogrammer, og din forbrænding og puls vil ryge i vejret på meget kort tid. Du har gang i hele kroppen på maskinen, men især dine lår og baller er i fokus, med de høje knæløft på 52 cm. Modsat andre maskiner, skal du her køre baglæns i ellipsen, for at opnå den optimale virkning. Dette er virkelig en træning som kan mærkes, og du vil både blive strammet op i musklerne samt sætte fedtforbrændingen op.

Modstanden er en kombination af luftmodstand samt magnetmodstand, hvilket giver et rigtig godt og jævnt tråd på maskinen.

Der er masser af forskellige grebsmuligheder på maskinen, så du har mulighed for hele tiden at skifte position, afhængig af din træningsintensitet. På VE520 finder du også pulsgreb forrest, hvor din håndpuls bliver vist direkte på displayet under træning. Computeren er også Polar kompatibel, hvis du ønsker at anvende et pulsbælte.  Øverst på pulshåndtagene er der to genvejsknapper til at ændre modstanden, som er super nemme at bruge mens du er godt igang med træningen.

Med det lyse LCD display får du vist alle data du har brug for under din træning; tid, distance, kalorieforbrug, watt, puls og modstandsniveau. Oven over det store display, sidder en holder til en tablet/smartphone, så du har mulighed for underholdning under træningen. Ved displayet sidder også en USB port, så du har mulighed for at oplade dit elektronik.

Ud over de tre intervalprogrammer får du fire andre programmer: Hill Valley, Valley, High Land Rift Valley samt HeartRate. Alle programmerne vil kunne udfordre dig på hver sin måde, så du aldrig vil kede dig under træning. Du har selvfølgelig også mulighed for at vælge det almindelige manuelle program, hvor du selv indstiller din tid, distance og modstand. 

Der er mulighed for at oprette 4 forskellige brugerprofiler, som gemmer din data. Herudover kan du også vælge at gemme dine træninger, efter hver endt træningssession. På denne måde kan du nemt følge dine forbedringer.


78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER