Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
Viking 3 Plus

Viking 3 Plus

12 900 Kr
 
Levering: 1-2 hverdage
Antal:
Produktspecifikation Tilbehør Anmeldelser Delbetaling

Viking 3 Plus

Viking 3 Plus er den nye udgave af Viking 3 AR Rower og kombinerer funktionalitet og lækkert design 
 
Med det innovative vandmodstandssystem får du den ultimative ro-oplevelse med følelsen af at ro på vandet. Samtidig er Viking 3 Plus bygget i flot amerikansk asketræ, og må derfor gerne stå fremme i hjemmet.

Ved brugen af vand som modstand, får du det tætteste man kan kan komme på at ro på vandet. Du får et meget jævnt og naturligt træk, sammen med den behagelige lyd af vandskvulp. Modstanden justeres nemt oven på tanken, og kan udfordre nybegynderen til atleten. Jo mere intensitet der lægges i rotagene, jo højere modstand får du også.

Med et behageligt sæde og justerbare fodplader, får du den optimale stilling på romaskinen. Den robuste rem giver et blødt træk, og med de ergonomisk formede håndtag får du et godt greb. Derudover har Viking 3 Plus transporthjul og kan nemt stilles på højkant, så den sparer plads i hjemmet.
 
Det nye håndtag på Viking 3 Plus har indbygget pulsmodtager, så du ved tilkøb af et pulsbælte (Polar T31 ukodet eller Polar T34) kan få vist din puls direkte på skærmen. Ved at modtageren sidder i håndtaget og ikke i computeren, vil signalet hele tiden være tæt på din krop og du vil derfor undgå store udsvingninger. 
 
Det specielle ved Viking 3 Plus, er at den øverste ramme over vandbeholderen er lavet af ét enkelt stykke træ. Når der ingen skruer eller samlinger er, giver det maksimal stabilitet i maskinen. Resten af Viking 3 Plus er også bygget på en måde, hvor der er et minimum af skruer, som dermed gør den mere holdbar.
 
Der er sat små fejeblade på hjulene under sædet, så skinnerne altid bliver holdt fri for støv. Dermed er det eneste vedligehold på maskinen, når du skal skifte vand i tanken ca 1-2 gange årligt. Husk at bruge en af de medfølgende klortabletter når der skiftes vand. Der medfølger 4 stk og kan herefter tilkøbes.

Viking 3 Plus er designet med en multilevel computer som viser: 
- tid 
- distance
- 500m split-tid
- tag per minut
- kalorier per time
- watt 
- pulsmåling (tilkøb) 

Derudover er der indbygget USB-port i computeren. Via denne kan du koble romaskinen op til en computer, hvor på du kan downloade programmet NetAthlon. Her har du mulighed for at ro i et virtuelt miljø, enten alene eller mod andre brugere.

Der er også mulighed for at tilkoble et puls-kit til romaskinen, hvorefter der kan anvendes pulsbælte. (begge tilkøb)

Med Viking 3 Plus får du en top-lækker maskine, som både er flot at have stående hjemme og som giver dig en god træningsoplevelse under brug. Vandlyden er meget motiverende og nærmest terapeutisk at lytte til, og giver dig lyst til at fortsætte træningen.

Ved brug af en romaskine får du trænet din kondition og styrket stort set alle muskler i din krop. Ved bare få minutters brug, får du pulsen samt forbrændingen i vejret, og du vil kunne mærke at dine muskler i arme, ryg, skulder, ben, balder og mavemuskler bliver strammet op.


Specifikationer
Længde x bredde x højde: 213 x 55 x 54 cm
Pladsbesparende: ja
Modstandsniveauer (stk): 4.00 stk
Max brugervægt: 150.00 kg
78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER