Virksomhedsløsning? Klik her!
Kundeservice 78 79 79 89
Indkøbskurven er tom
 
Viking Pro V

Viking Pro V

13 995 Kr
 
Levering: 1-5 hverdage
Antal:
Produktspecifikation Tilbehør Anmeldelser Delbetaling

Viking Pro V

Viking Pro V er en den nye udgave af den populære Viking AR Rower, hvor du får en mere avanceret computer og endnu højere modstand. 
 
Viking Pro V er designet med et specielt vandmodstandssystem, hvor både lyd og følelse giver effekten af at ro på vandet. Modstanden justeres nemt fra let træning til ekstremt krævende træning, med de 4 modstandsniveauer. Romaskinen kan derfor nemt bruges af alle brugerniveauer. Modstanden ændres ovenpå tanken, og via bluetooth sendes dette til computeren, så du får de korrekte data. 
 
På Viking Pro V får du 15% hårdere modstand end på de ældre modeller fra First Degree Fitness, og her er du derfor sikret en udfordrende træning for hele kroppen. 

Fodpladerne og stropperne er nemme at indstille og sikrer dig optimal, komfortabel træning.

Romaskinen er produceret i bæredygtigt amerikansk asketræ, og er derfor ikke kun meget robust men også rigtig pæn at se på med den mørke lakering. Denne udgave er meget kraftigere bygget, end f.elks. lillebroderen Apollo og kan derfor holde til mere og endnu længere tids brug. F.eks. i et motionsrum. Teksten på siden medfølger som klistermærker, så man selv kan bestemme om de skal på eller ej.
 
Viking Pro V Rower giver dig mulighed for at koble dig til en computer via USB stikket, som sidder forrest på maskinen. Her kan du downloade NetAthlon 2 XF Rowers, hvor du i et 3D miljø, kan ro mod andre, som er koblet på siden, eller du kan træne selv. Læs mere om programmet her.  

Viking Pro V har en multilevel computer med mini USB indgang, og viser blandt andet:

- Tid
- Distance
- 500 meter split tid
- Intervaltræning
- Kalorieforbrug pr. time
- Puls (pulsbælte medfølger ikke) 
 
Der sidder pulsmodtager i håndtaget, så der ikke kommer udfald i signalet ved brug af pulsbælte. 


Specifikationer
Længde x bredde x højde: 213 x 55 x 54 cm
L x B x H (slået op): 54 x 55 x 213 cm
Max brugervægt: 150.00 kg
Egenvægt: 31.00 kg
Tilbehør
Underlagsmåtte 80 x 250
Fra 495 Kr
Underlagsmåtte 80 x 250
78 79 79 89
- Trindsøvej 12, 8000 Aarhus
- Vesterlundvej 13, 2730 Herlev


Abilica BodyMax Concept 2 Everlast Kettler Nordic NordicTrack Polar PowerBlock ProForm Redcord Rehband SKLZ SOLE SPORTSUPPLY Tanita Vangàrd WEIDER